Studiedag

Activerende studiedag
voor jouw school

Om samen met collega's een volgende stap te zetten

Studiedagen zijn een uitgelezen kans om een vakgroep (of hele school!) in beweging te zetten. Samen werken aan een hoger doel, alle neuzen dezelfde kant op: het is een perfect startpunt voor de verdere uitwerking van een onderwerp, en de ontwikkeling van de medewerkers. Op zoek naar een activerende, actuele invulling? Organiseer je studiedag dan samen met Noordhoff Academy. Met een compleet gepersonaliseerd programma.

Voordat we het programma gaan invullen houden we een intake. Waar is behoefte aan? Meer tijd om te overleggen met de sectie? Een inhoudelijke training gericht op één onderwerp? Of juist verschillende thema’s in kortere masterclasses? De inhoud en opbouw bedenken we samen.

Na afloop volgt een evaluatie. We analyseren de reacties grondig, en vanuit daar volgt eventueel een vervolgadvies. Bijvoorbeeld een verdieping in één van de thema’s, begeleide intervisiebijeenkomsten of juist coaching in de klas. Of misschien is er helemaal geen opvolging meer nodig.

Mogelijke onderwerpen zijn bijvoorbeeld toetsing en toetsbeleid op jouw school, of de basis van formatief evalueren in drie stappen. Of iets anders wat op jullie school speelt. Hierover denken we graag met je mee.

Voorbeeldprogramma: studiedag toetsing

Noordhoff Academy studiedag programma voorbeeld

Tijdens een op maat gemaakte studiedag:

  • Start je de dag met een inspirerende spreker.
  • Volg je activerende, praktische (vak)didactische trainingen.
  • Werk je eventueel vanuit een gepersonaliseerde studiepagina.

"By far de beste studiedag van de afgelopen vier jaar!"
- Erik Schilpzand, Montessori Lyceum Oostpoort

Vorm                    Fysiek op school, workshop of een hele dag
Doelgroep          Voor alle collega's die de studiedag volgen
Prijs                     Op aanvraag (maatwerk)

MEER INFORMATIE

    Mevr.Dhr.